VELKOMMEN TIL Q-PARK

Q-Park overtog i oktober 2023 City Parkeringsservice og dermed ansvaret for kontrollen og servicering af dit parkeringsareal. Dette er sket på uændrede vilkår i henhold til din aftale, som også vil være gældende fremover.

Vi har tidligere meddelt, at navnet på skiltene på parkeringsarealet ville blive ændret fra City Parkeringsservice til Q-Park. Dette er nu sket, og vi servicerer nu pladsen i Q-Park-regi. Dette betyder, at du nu har adgang til alle Q-Parks servicefunktioner, som er klar til at betjene dig og dine parkanter og brugere. City Parkeringsservices fysiske og elektroniske parkeringstilladelser er indtil videre fortsat gyldige.

Som nævnt er det vores ambition at transformationen fra City Parkeringsservice til Q-Park skal ske så smidigt som muligt for dig og dine brugere, og vi er derfor klar ved telefonerne for at svare på spørgsmål og bistå med en let transformation. Det er vores klare håb, at du vil opleve dette skrift som en fordel såvel for dig som pladsejer/administrator som for brugerne af dit parkeringsareal.

Vi fremsender her information om de afdelinger og funktioner, som vil have mest betydning for dig og din daglige drift af dit parkeringsareal. Brochuren fortæller lidt om de vigtigste kontakter, som du kan få brug for vedrørende dit parkeringsareal.

Brochure til Q-Park