Hvad er der sket i Boholtegård på det seneste?

Vi har i den seneste tid fulgt op på nogle beboeres forslag og projekter vi har igangsat, som i kan læse om herunder.

Var det et en fugl? et fly? en Drone?
Som nogle af jer har bemærket her i påsken sendte vi en drone op for at tage nogle billeder af vores dejlige kvarter.
Her ser i resultatet af dette.

Forespørgsel på Brandalarmer i opgange
Efter branden i Vanløse er der flere der har udtrykt deres usikkerhed i forhold til om det skulle kunne opstå i Boholtegård.
Boholtegård er primært mursten og beton, derfor vil sådan en brand som opstod i Vanløse ikke kunne ske her i vores kære fælles ejendom.
Vi opfordrer hver beboer til at have en brandalarm i eget hjem.

God tone og kommunikation
Flere  beboere har ønsket en forandring af kommunikationen på eksempelvis Facebook. I bestyrelsen har vi ønsket at gå en professionel vej i forhold til kommunikationen, vi igangsatte derfor retningslinjer for kommunikation, som blev informeret på Facebook siden, men kan også læses herunder.

Velkommen til bofællesskabet Boholtegård
Denne gruppe er forbeholdt ejerne der har lejligheder i Boholtegård.
Gruppen er lukket og har til formål at muliggøre deling af billeder og hjælpe hinanden.
Gruppen administreres af frivillige medlemmer i forenings bestyrelse og der besvareres derfor ikke på spørgsmål her i gruppen. Al kontakt med bestyrelsen skal ske på e-mail: Bestyrelsen@boholtegaard.dk
For at holde dig opdateret på nyheder og vigtige informationer henvises der til indmeldelse for ejere på foreningens officielle hjemmeside https://www.boholtegaard.dk
Al kommunikation på Boholtegårds fora er pålagt at deltagere i gruppen opretholder en god og venlig tone, fri for personlige angreb. I bedes overholde dette simple krav for at undgå at blive ekskluderet.
Bestyrelsen kan ikke drages til ansvar for indholdet der lægges op på Facebook gruppen da dette ansvar pålægges det enkelte individ.
Vi opfordre alle ejere at holde sig opdateret på hjemmesiden i forhold til husorden, nyheder og ændringer af regler.

Gadebelysning
Enkelte beboere har forhørt sig om man kunne ændre på gadebelysningen, så det ikke står tændt i dagslys.
Vi har forhørt os hos nogle forskellige elektrikere, for at høre hvilke muligheder vi har i forhold til at kunne justere alt efter årstiderne. Men det skumringsrelæ vi har er forældet, og vil koste langt flere penge at udskifte end det som der spares ved at have lamperne tændt.

Vi undersøgte derfor muligheden for en timer i hver lygtepæl hvilket ej heller var en mulighed.
Det kan derfor tages op til en general forsamling, hvis nogle ønsker at gå videre med dette alligevel.

Nye opgangstavler
Vi syntes i bestyrelsen, at de gamle opslagstavler var så slidte og ødelagte og skulle friskes op. Som mange af jer nok allerede har lagt mærke til er de nye tavler kommet op at hænge.  Tavlerne er printet i plastik så de gerne skulle holde længere tid, vi opfordre jer til ikke at hænge ting over denne tavle men i stedet bruge pladsen til højre for.

Ejendomsmesterens kontor
Vi har opdateret vores  ejendomsmesters IT udstyr  så han kan sidde klar ved tasterne i kontor tiden og endnu hurtigere kan hjælpe beboere med spørgsmål.